Terug naar het overzicht

Wie is Nicolette en waarmee kan Natuurlijk Gezond je helpen?

Ik ben Nicolette Bosveld en eigenaresse van Natuurlijk Gezond, gevestigd in het mooie statige pand aan de Ijsselkade 8 te Zutphen. Ik ben natuurgeneeskundig therapeut.

Ik hou van mensen en om met mensen te werken, dat is mijn kracht en mijn passie! In mijn werk is mijn missie ook om mensen te helpen en te coachen vanuit mijn hart en met aandacht en de nodige positiviteit. Ik werk vanuit het holistisch principe. Dat wil zeggen dat er vanuit lichaam, geest en ziel wordt gekeken en van daaruit wordt gewerkt. Een goed functionerend lichaam is namelijk op alle niveaus in balans anders is echt herstel niet geheel mogelijk. Ik maak mensen bewust van hun eigen rol op het gebied van gezondheid, herstel of pijnverlichting. Dit doe ik met behulp van natuurgeneeskundige behandel methodieken en medische erkende apparatuur waaronder;

-Bowen Techniek

-Iriscopie

-Voeding en lifestyle coaching

-Natuurlijk Afvallen

-APS therapie (microstroom therapie bij pijnbestrijding en sneller herstel.

-Zuurstof therapie voor diverse klachten als hooikoorts, burnout, copd, migraine, vermoeidheid.

-Mindfulness

-Workshops en trainingen op gebied van minfulness en gezond leven en werken -Burn-out trajecten

Vele mensen heb ik hiermee blijvend geholpen en zijn mij dankbaar hiervoor.

Vanuit mijn fascinatie voor dit mooie vak leer ik nog steeds dagelijks bij in de praktijk en volg ik na scholingen zodat ik up to date blijf op het gebied van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid.

Om goede kwaliteit te kunnen blijven bieden ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. en lid van RBNG. Met deze erkenning tot de beroepsvereniging V.B.A.G. worden de meeste consulten (geheel of gedeeltelijk) door de zorgverzekeraars vergoed als men aanvullend verzekerd is.

In mijn praktijk kom ik ook regelmatig met mensen in contact die vanwege arbeid gerelateerde klachten niet of nauwelijks kunnen werken. Vanuit mijn eigen werkervaring, voor grote en kleinere organisaties, heb ik een heldere kijk en visie hoe ik mensen kan ondersteunen bij uitval of ziekte (burnout- en andere arbeids gerelateerde klachten). Ik bied hiervoor verschillende trajecten aan die men kan volgen van workshops tot vitaliteit trajecten binnen organisaties en individuele trajecten.

Meer weten? kijk dan op mijn website www.natuurlijkgezond.eu of op https://www.facebook.com/nicolette.bosveld

Ook is het mogelijk om een gratis kennismakings gesprek te maken van 1/2 uur om kennis te maken met mij . Afspraken kunnen gemaakt worden op

T.0575-513124 – info@natuurlijkgezond.euwww.natuurlijkgezond.eu

 

Gezonde Groet,

Nicolette Bosveld

Huurders

arrow-black_flipped call-gray check-form download extern-link