Terug naar het overzicht

Over Psychologisch Adviesbureau De Tussenstop

”Op reis hebben we zo nu en dan behoefte aan een tussenstop. U wilt de benen strekken en in beweging komen na lang te hebben stil gezeten. U wilt wat eten of drinken om weer wat op krachten te komen. U checkt de routekaart hoe ver het nog is en of het oliepijl nog wel klopt.

Zo ook onderweg door het leven. Via een tussenstop help ik u op krachten te komen, te bezinnen, en de juiste route en rijwijze te bepalen weer op pad te kunnen gaan. Omdat elke route voor ieder persoon uniek is kijken we samen wat het beste bij u past.”

Verschillende gebeurtenissen en/of klachten kunnen ertoe leiden dat u zich voor psychologische behandeling wilt aanmelden. Psychologische problemen worden behandeld in de GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg). Er zijn verschillende trajecten mogelijk. Om voor vergoeding door de zorgverzekering in aanmerking te komen is een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig. Aanmelding bij Psychologisch Adviesbureau De Tussenstop kan via www.1np.nl .

Voor meer informatie over de praktijk, soorten behandelingen, en contactinformatie zie de website : www.de-tussenstop.nl

 

Huurders

arrow-black_flipped call-gray check-form download extern-link