Update: 16 oktober

Vandaag hebben we weer een kamer op de begane grond opgeleverd aan een nieuwe huurder. Er zijn nog maar een paar kamers vrij op de IJsselkade 8! Voor informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Vanobel BV via e-mail info@vanoverhagen.com of telefonisch via 030 2544391.

Lees meer
Update: 23 september

Wat was dat spannend! Blijft het droog, blijft de tent staan, wie komen er? Al met al hebben we een heel goed gevoel over de officiële opening. De tent bleef staan, het was droog met af en toe een zonnetje, de hapjes en drankjes waren heerlijk, de praatjes niet te lang, de muziek fijn en de burgemeester van Zutphen heeft op een hele leuke manier de openingshandeling verricht. Dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd!

Lees meer
Update: 6 september

Vandaag hebben Nico Vlaar en Jan van Overhagen de vlag van de Gemeente Zutphen opgehangen. Vanaf nu zal deze prachtige vlag dagelijks wapperen aan de gevel van de IJsselkade 8.

Lees meer
Update: 14 augustus

Op vrijdag 21 september 2018 komt de burgemeester van Zutphen, mevrouw Annemieke Vermeulen, de IJsselkade 8 in Zutphen officieel openen. Vanaf 16.30 uur zijn de genodigden welkom op de IJsselkade 8 in Zutphen voor een drankje en een borrelhapje. Om 17.00 uur is de openingshandeling. Aansluitend is het mogelijk om het pand te bekijken. Als je aanwezig wilt zijn dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar: info@vanoverhagen.com

Lees meer
Update: 17 juli

Willemijn Bijl heeft voor haar bedrijf Tempeltrainingen een zolderkamer gehuurd op de IJsselkade 8. Het ondertekenen van een huurovereenkomst blijft altijd een bijzonder moment.

Lees meer
Update: 31 mei

Afgelopen week heeft Ingrid Kuipers van de Praktijk voor Mens & Muziek ISKA de sleutel ontvangen van haar kamer. Ingrid zal zich spoedig vestigen op de IJsselkade 8.

Lees meer
Update: 3 mei

Er zijn volop werkzaamheden bezig aan de IJsselkade. Gelukkig is het pand per auto wel bereikbaar via de achterzijde (Oude Wed).

Lees meer
Update: 25 januari

Praktijk Holistica, Liesbeth Haijtink, is vanaf heden de nieuwe huurder van een prachtige zolderkamer. Voor meer informatie over wat Liesbeth voor je kan betekenen, kun je kijken op www.praktijkholistica.nl.

Lees meer
Update: 7 november

Er is een promotiefilmpje gemaakt van de IJsselkade 8. Om een indruk te krijgen van de ruimten in het pand kunt u klikken op de link. Een afspraak voor een "echte" bezichtiging kunt u maken via 030 25 44 391 of door een mail te sturen naar info@vanoverhagen.com.

Wil je binnenkijken op de IJsselkade 8, klik dan op link

Lees meer
Update: 9 oktober

De volgende advertentie is geplaatst in diverse media:

Lees meer
arrow-black_flipped call-gray check-form download extern-link