Update: 25 augustus

Vandaag is de overdracht geweest van een kamer op de 2e verdieping. Psychologisch Adviesbureau De Tussenstop heeft afscheid genomen en de kamer is in gebruik genomen door Hartlief Geestelijke Gezondheidszorg. We wensen Jochem Hartlief veel succes op de IJsselkade!

Lees meer
Update: 26 mei

Nico Vlaar is vertrokken uit ons prachtige pand. Hij heeft besloten het rustiger aan te gaan doen en (nog) meer te gaan genieten van zijn vrijheid. We zijn Nico veel dank verschuldigd voor alle energie die hij in het pand gestoken heeft. De kamer van Nico is in gebruik genomen door De Rentmeesters Coöperatie. De kleine kamer die zij hebben vrijgemaakt is in gebruik genomen door Zen.nl Zutphen. We wensen alle huurders veel succes in hun "nieuwe" kamers!

Lees meer
Update: 27 januari

Vorige week heeft de nieuwe huurder Tekniq Solutions de sleutel gekregen van hun kamer. Ze zijn vanaf deze week operationeel vanaf onze prachtige locatie. Hierdoor zijn alle kamers op de 2e verdieping nu ook verhuurd.

Lees meer
Update: 26 september

Vandaag heeft weer een nieuwe huurder de sleutel van zijn kamer gekregen: Nima Shakyba. Nima heeft een praktijk voor Cranio Sacraal en Biodynamische Therapie. Meer informatie is te vinden op www.cranio.in.

Lees meer
Update: 20 juni

Een tweetal nieuwe huurders in het pand hebben een kennismakingsborrel georganiseerd op 13 juni jl. Gelukkig werkte het weer mee en konden de huurders in de, prachtig bloeiende, tuin met elkaar kennismaken en bijpraten.

Lees meer
Update: 20 juni

Na een periode onderhuurder te zijn geweest, is Elice ter Beek vanaf 1 juli 2019 huurder van één van onze kamers op zolder. Elice ter Beek zal haar bedrijf Watbenjemooi.nu verder uitbouwen aan de IJsselkade 8. We wensen Elice hiermee veel succes!

Lees meer
Update: 17 juni

Bij de renovatie van het pand aan de IJsselkade 8 hebben wij op de uitbouw aan de achterzijde en op het dak van de fietsenstalling een mos-sedumdak gemaakt. Tot onze grote vreugde hebben de buren nu ook hun dak "groen" gemaakt. Is het geen plaatje?

Lees meer
Update: 30 april

Vandaag heeft Nienke Stoop met haar bedrijf Lotus Coach & Consult de huurovereenkomst getekend voor een ruimte op de 2e verdieping. Zij heeft ook de sleutels ontvangen en zal zeer binnenkort verhuizen naar de IJsselkade 8. Meer informatie over het bedrijf van Nienke is te vinden op haar website: www.lotuscoach.nl.

Lees meer
Update: 2 april

Op 1 april jl. heeft De Rentmeesters Coöperatie U.A. de sleutels gekregen van 2 kamers die zij gaan betrekken op de 1e verdieping. Wij heten ook deze nieuwe huurder van harte welkom en wensen ze veel succes!

Lees meer
Update: 4 maart

Nelleke Dillema gaat zich met haar praktijk als natuurdiëtiste vestigen op de IJsselkade 8. Nelleke heeft aangegeven dat ze haar kamer eventueel wil delen met iemand. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Albert van Overhagen (0644 630 679).

Lees meer
arrow-black_flipped call-gray check-form download extern-link