Update: 30 april

Vandaag heeft Nienke Stoop met haar bedrijf Lotus Coach & Consult de huurovereenkomst getekend voor een ruimte op de 2e verdieping. Zij heeft ook de sleutels ontvangen en zal zeer binnenkort verhuizen naar de IJsselkade 8. Meer informatie over het bedrijf van Nienke is te vinden op haar website: www.lotuscoach.nl.

Lees meer
Update: 2 april

Op 1 april jl. heeft De Rentmeesters Coöperatie U.A. de sleutels gekregen van 2 kamers die zij gaan betrekken op de 1e verdieping. Wij heten ook deze nieuwe huurder van harte welkom en wensen ze veel succes!

Lees meer
Update: 4 maart

Nelleke Dillema gaat zich met haar praktijk als natuurdiëtiste vestigen op de IJsselkade 8. Nelleke heeft aangegeven dat ze haar kamer eventueel wil delen met iemand. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Albert van Overhagen (0644 630 679).

Lees meer
Update: 31 januari

Vandaag heeft Silvia Jong van Psychologisch adviesbureau De Tussenstop de sleutel gekregen van haar kamer op de 2e verdieping. We wensen haar veel succes met de verhuizing en met haar bureau!

Lees meer
Update: 20 december

Vandaag hebben we een (zolder)kamer opgeleverd aan Joy Ligteringen met haar bedrijf De Groene Draak. Er zijn steeds minder kamers beschikbaar.

Lees meer
Update: 30 oktober

Hart van Zutphen aan de IJsselkade 8 heeft officieel haar deuren geopend op 21 september en de ondernemers hebben zich een week later gepresenteerd aan Zutphen. Zaterdag 29 september was het pand de gehele middag open om de ondernemers te ontmoeten. Als bezoeker kon je te weten te komen wat er allemaal in het pand wordt aangeboden De bezoekers hadden aan het einde van de middag een beeld van een centrum waar voldoende expertise is samengekomen en waar je een punt van verbinding in Zutphen hebt.

Lees meer
Update: 16 oktober

Vandaag hebben we weer een kamer op de begane grond opgeleverd aan een nieuwe huurder. Er zijn nog maar een paar kamers vrij op de IJsselkade 8! Voor informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Vanobel BV via e-mail info@vanoverhagen.com of telefonisch via 030 2544391.

Lees meer
Update: 23 september

Wat was dat spannend! Blijft het droog, blijft de tent staan, wie komen er? Al met al hebben we een heel goed gevoel over de officiële opening. De tent bleef staan, het was droog met af en toe een zonnetje, de hapjes en drankjes waren heerlijk, de praatjes niet te lang, de muziek fijn en de burgemeester van Zutphen heeft op een hele leuke manier de openingshandeling verricht. Dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd!

Lees meer
Update: 6 september

Vandaag hebben Nico Vlaar en Jan van Overhagen de vlag van de Gemeente Zutphen opgehangen. Vanaf nu zal deze prachtige vlag dagelijks wapperen aan de gevel van de IJsselkade 8.

Lees meer
Update: 14 augustus

Op vrijdag 21 september 2018 komt de burgemeester van Zutphen, mevrouw Annemieke Vermeulen, de IJsselkade 8 in Zutphen officieel openen. Vanaf 16.30 uur zijn de genodigden welkom op de IJsselkade 8 in Zutphen voor een drankje en een borrelhapje. Om 17.00 uur is de openingshandeling. Aansluitend is het mogelijk om het pand te bekijken. Als je aanwezig wilt zijn dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar: info@vanoverhagen.com

Lees meer
arrow-black_flipped call-gray check-form download extern-link