Update: 13 september

Vanaf half september 2022 komt er een vestiging van KrekelAutismeCoaching v.o.f. op de IJsselkade 8. We wensen hen veel succes in ons prachtige pand!

Lees meer
Update: 30 augustus

Vanaf 1 september 2022 is WerkTalent B.V. de nieuwe huurder op de IJsselkade 8. Zij hebben al een groot aantal…

Lees meer
Update: 23 augustus

Vanaf half augustus 2022 is Noorlander Advocatuur onze nieuwe huurder op de IJsselkade. Zij nemen hun intrek in het pand en wij wensen hen veel succes toe!

Lees meer
Update: 9 mei

Vanaf 1 augustus 2022 komt er een grote kamer beschikbaar op de 1e verdieping. Informatie over oppervlakte en kosten is te vinden via de plattegrond bij "Beschikbare ruimte & prijzen", onderaan deze pagina. Een bezichtiging inplannen kan via ons kantoor of via Thoma Post Makelaars (https://thomapost.nl, telefoonnummer 0575-519466).

Lees meer
Update: 15 februari

Vanaf deze week is ArboLink BV een nieuwe huurder op de IJsselkade 8. Voor meer informatie over deze nieuwe huurder verwijzen wij naar hun website: https://arbolink.nl/

Lees meer
DVC logo
Update: 3 februari

Vanaf 1 februari 2022 neemt de heer Görtzen met het ingenieursbureau DVC B.V. zijn intrek op de IJsselkade 8. We wensen de heer Görtzen veel succes in ons prachtige pand!

Lees meer
Update: 9 november

Vanaf medio november zal Work Support BV haar intrek nemen op de 2e verdieping op de IJsselkade 8. Per januari 2022 zullen zij intern verhuizen naar een grotere kamer op de zelfde verdieping.

Lees meer
Update: 9 september

De Rentmeesters Coöperatie heeft intussen een drietal kamers in gebruik genomen in ons prachtige pand.

Lees meer
Update: 21 september

Met ingang van 1 september 2020 is Liesbeth Haijtink onderhuurder geworden en is Angélique Kleijn hoofdhuurder geworden. Zij delen al langere tijd een kamer op zolder.

Lees meer
Update: 25 augustus

Vandaag is de overdracht geweest van een kamer op de 2e verdieping. Psychologisch Adviesbureau De Tussenstop heeft afscheid genomen en de kamer is in gebruik genomen door Hartlief Geestelijke Gezondheidszorg. We wensen Jochem Hartlief veel succes op de IJsselkade!

Meer informatie over de Hartlief Geestelijke Gezondheidszorg is te vinden hier.

Lees meer
arrow-black_flipped call-gray check-form download extern-link