Update: 17 juli

Willemijn Bijl heeft voor haar bedrijf Tempeltrainingen een zolderkamer gehuurd op de IJsselkade 8. Het ondertekenen van een huurovereenkomst blijft altijd een bijzonder moment.

Lees meer
Update: 31 mei

Afgelopen week heeft Ingrid Kuipers van de Praktijk voor Mens & Muziek ISKA de sleutel ontvangen van haar kamer. Ingrid zal zich spoedig vestigen op de IJsselkade 8.

Lees meer
Update: 3 mei

Er zijn volop werkzaamheden bezig aan de IJsselkade. Gelukkig is het pand per auto wel bereikbaar via de achterzijde (Oude Wed).

Lees meer
Update: 25 januari

Praktijk Holistica, Liesbeth Haijtink, is vanaf heden de nieuwe huurder van een prachtige zolderkamer. Voor meer informatie over wat Liesbeth voor je kan betekenen, kun je kijken op www.praktijkholistica.nl.

Lees meer
Update: 7 november

Er is een promotiefilmpje gemaakt van de IJsselkade 8. Om een indruk te krijgen van de ruimten in het pand kunt u klikken op de link. Een afspraak voor een "echte" bezichtiging kunt u maken via 030 25 44 391 of door een mail te sturen naar info@vanoverhagen.com.

Wil je binnenkijken op de IJsselkade 8, klik dan op link

Lees meer
Update: 9 oktober

De volgende advertentie is geplaatst in diverse media:

Lees meer
Update: 26 september

We hebben niet alleen op de fietsenstalling een mos/sedum dak, maar ook op het dak van de uitbouw op de begane grond. Dit dak heeft een groen uiterlijk en zorgt voor verkoeling in de zomer en isolatie in de winter. Verder zorgt het voor een betere regulering van regenwater.

Lees meer
Update: 21 september

Vandaag hebben wij weer een kamer opgeleverd. Joke Noordegraaf, thuis in uitgeefprojecten, is vanaf vandaag huurder in ons pand aan de IJsselkade.

Lees meer
Update: 18 september

Afgelopen week heeft de Praktijk voor haptotherapie In Beweging de sleutel van hun kamer ontvangen. Zij zullen zich direct in het pand gaan vestigen.

Lees meer
Update: 28 augustus

Afgelopen week hebben wij weer een kamer opgeleverd. Op de 1e verdieping zal Open ICT B.V. haar intrek nemen in ons prachtige pand.

Voor meer informatie, kijk op https://www.open-ict.nl/

Lees meer
arrow-black_flipped call-gray check-form download extern-link