Update: 9 november

Vanaf medio november zal Work Support BV haar intrek nemen op de 2e verdieping op de IJsselkade 8. Per januari 2022 zullen zij intern verhuizen naar een grotere kamer op de zelfde verdieping.

Lees meer
Update: 9 september

De Rentmeesters Coöperatie heeft intussen een drietal kamers in gebruik genomen in ons prachtige pand.

Lees meer
Update: 21 september

Met ingang van 1 september 2020 is Liesbeth Haijtink onderhuurder geworden en is Angélique Kleijn hoofdhuurder geworden. Zij delen al langere tijd een kamer op zolder.

Lees meer
Update: 25 augustus

Vandaag is de overdracht geweest van een kamer op de 2e verdieping. Psychologisch Adviesbureau De Tussenstop heeft afscheid genomen en de kamer is in gebruik genomen door Hartlief Geestelijke Gezondheidszorg. We wensen Jochem Hartlief veel succes op de IJsselkade!

Meer informatie over de Hartlief Geestelijke Gezondheidszorg is te vinden hier.

Lees meer
Update: 26 mei

Nico Vlaar is vertrokken uit ons prachtige pand. Hij heeft besloten het rustiger aan te gaan doen en (nog) meer te gaan genieten van zijn vrijheid. We zijn Nico veel dank verschuldigd voor alle energie die hij in het pand gestoken heeft. De kamer van Nico is in gebruik genomen door De Rentmeesters Coöperatie. De kleine kamer die zij hebben vrijgemaakt is in gebruik genomen door Zen.nl Zutphen. We wensen alle huurders veel succes in hun "nieuwe" kamers!

Meer informatie over De Rentmeesters Coöperatie is te vinden hier. Meer informatie over Zen.nl Zutphen is te vinden hier.

Lees meer
Update: 27 januari

Vorige week heeft de nieuwe huurder Tekniq Solutions de sleutel gekregen van hun kamer. Ze zijn vanaf deze week operationeel vanaf onze prachtige locatie. Hierdoor zijn alle kamers op de 2e verdieping nu ook verhuurd.

Meer informatie over Tekniq Solutions is te vinden hier.

Lees meer
Update: 26 september

Vandaag heeft weer een nieuwe huurder de sleutel van zijn kamer gekregen: Nima Shakyba. Nima heeft een praktijk voor Cranio Sacraal en Biodynamische Therapie. Meer informatie is te vinden op www.cranio.in.

Meer informatie over de praktijk van Nima Shakyba is te vinden hier.

Lees meer
Update: 20 juni

Een tweetal nieuwe huurders in het pand hebben een kennismakingsborrel georganiseerd op 13 juni. Gelukkig werkte het weer mee en konden de huurders in de, prachtig bloeiende, tuin met elkaar kennismaken en bijpraten.

Lees meer
Update: 20 juni

Na een periode onderhuurder te zijn geweest, is Elice ter Beek vanaf 1 juli 2019 huurder van één van onze kamers op zolder. Elice ter Beek zal haar bedrijf Watbenjemooi.nu verder uitbouwen aan de IJsselkade 8. We wensen Elice hiermee veel succes!

Meer informatie over het bedrijf van Elice ter Beek is te vinden hier.

Lees meer
Update: 17 juni

Bij de renovatie van het pand aan de IJsselkade 8 hebben wij op de uitbouw aan de achterzijde en op het dak van de fietsenstalling een mos-sedumdak gemaakt. Tot onze grote vreugde hebben de buren nu ook hun dak "groen" gemaakt. , waardoor de collectie groene daken is gegroeid. Is het geen plaatje?

Lees meer
arrow-black_flipped call-gray check-form download extern-link