Terug naar het overzicht

Lomilomi Praktijk

Sarah Mur is in twee werelden thuis: haar volwassen leven begon met het behalen van het gymnasiumdiploma met een bètapakket en klassieke talen, een aantal jaren later gevolgd door het slagen voor een MA klassieke indologie aan de universiteit van Heidelberg in Duitsland. Dit is de wereld van het intellect, het kritische en analytische denken, van discipline en presteren. Echter, haar vragen en talenten brachten haar ook bij een andere wereld. Een wereld waarin de dingen veel minder grijpbaar lijken, een wereld van intuïtie en zulke dingen die nuchtere Nederlanders al snel voor zweverig verklaren.

En dit is haar kracht. Haar ervaring in het geven van Lomilomi behandelingen in één van de meest gerenommeerde wellnesshotels van Oostenrijk liet zien hoe zij ook mensen die heel erg in het denken zitten een andere ervaring kon bieden om alles even los te laten en weer door te kunnen ademen.

 

Lomilomi massage is een deel van de Hawaïaanse geneeskunst. Een behandeling geeft nieuwe energie en levenslust. Het is een behandeling waar de ontspannen levensvreugde van de Hawaïanen in te voelen is en die kracht geeft de uitdagingen in het leven weer aan te gaan!

 

Wil je meer weten of een afspraak maken? Kijk op

Huurders

arrow-black_flipped call-gray check-form download extern-link